Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Ju ka ndodhur që keni dashur të dërgoni sende të ndryshme në vendlindjen tuaj dhe keni kërkuar transport per Maqedoni? Sigurisht që po, dhe sigurisht që keni hasur vështirsi deri sa keni gjetur transport per Maqedoni dhe të njëjtat kan qen me qmime jo të volitshme. Duke patur parasysh këtë lind edhe ideja e fillimit të këtij biznesi. Ju mund të merrni një kredi nga ne dhe kështu të hapni një firmë dhe të paiseni me mjetet e nevojshme për të ofruar këtë shërbim. Gjithqka është shum e lehtë dhe e thjeshtë, mjafton vetëm vullneti dhe dëshira juaj.

Transport per Maqedoni me qmime të lira

Përveq shërbimeve jocilsore dhe mungesës së tyre, transport per Maqedoni është një shërbim që ka një kosto mjaft të lartë dhe të papërshtatshme. Edhe përkundër nevojës së madhe për transport per Maqedoni, përsëri qmimet vazhdojn të jen të larta dhe nuk jan regjistruar ulje të tyre. Kjo, siq thamë paraqet një pengesë të madhe për të gjithë ata që vazhdimisht importojn në Maqedoni gjësende të vjetra por edhe të reja. Mirpo, e gjith kjo ndodh për shkak të konkurencës shum të vogël në këtë drejtim. Tani duhet shfrytzuar kjo mundësi, ejani dhe merrni një kredi, dhe filloni këtë biznes edhe ju, bëni transport për maqedoni me qmime më të lira dhe ofroni shërbime më cilsore dhe sifgurisht që fitimi do të jet i madh.

Biznesi juaj - financimi ynë!

Ju duhet vetëm të vendosni ti kyqeni këtij biznesi dhe të bëni transport per Maqedoni e për të tjerat kujdesemi ne. Ne jemi ata që ju financojmë në këtë drejtim, vetëm plotsoni formularin tonë online dhe zgjedhni shumën që e dëshironi nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe mos u brengosni më tepër. Pas kësaj ne ju bëjmë një ofertë e cila është falas dhe e pa detyrushme, andaj i'a vlen të provoni këtë mundësi që e keni në dispozicion. Na konaktoni që tani pa humbur kohë, në shërbimin tuaj jemi në q'dokohë që ju nevoitemi me një staf profesional që ju përgjigjet në të gjitha gjuhët që flisni më mirë.

Kërkesa për kredi