Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Nevoja për transportimin e mallrave nga Zvicra për Kosov është e madhe sepse siq e dimë një numër i madh i bashkatdhetasve tonë jetojnë këtu në Zvicër. Pasi që numri i qytetarve që jetojnë këtu është i madh atëherë edhe mallrat që i transportojnë jan të shumta. Për ta mundësuar këtë nevoitet transport per Kosov i cili ju mundëson që mallrat tuaja ti transportoni lehtë dhe sigurtë deri në destinacionet e dëshiruara. Mirpo pasi që kërkesa është e madhe, atëher pse mos të hapni ju një firmë dhe të bëni transport per Kosov?. Mundësit për fitim jan të shumta.

Transport per Kosov me qmime të larta

Jemi dëshmitarë se një transport per Kosov kushton tepër dhe shpeshherë ka ndodhur që sendet që keni dashur ti dërgoni në vendlindje nuk keni mundur ti dërgoni për shkak se qmimet kan qen shum të larta. Kjo mund të jet një arsye shum e mir për të filluar biznes në këtë drejtim. Ju mund ta hapni vet një kompani dhe të bëni transport për Kosov, kështu që qmimet për atë lloj shërbimi mund ti zbritni dhe të arrini që të fitoni por njëherit edhe t'ju mundësoni të tjerëv kushte dhe qmime më reale.

Transport per Kosov me ndihmën tonë

Nëse tashmë e keni vendosur që të filloni një biznes të këtij lloji, atëher drejtohuni tek ne për ndihma financiare. Zgjedhni shumën që e dëshironi nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja personale, pastaj ne do t'ju kontaktojmë për sqarime tjera të nevojshme. Filloni transport per Kosov sepse ofertat tona jan falas, të shpejta dhe pa detyrime. Jemi këtu për ju në q'do kohë që ju nevoitemi.

Kërkesa për kredi