Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Ndërtoni Shtepi per shitje edhe nëse skeni para. Pranoni ofertën tonë për kredi dhe filloni menjëherë të ndërtoni. Rëndësia e ndërtimit Shtepi per shitje është shumë e madhe pasi që edhe kërkesa për blerje është shum e lartë. Nga njëra anë kërkesa për Shtepi per blerje është shum e lartë ndërsa nga tjetra anë mundësit për ta realizuar këtë blerje jan shum të vogla pasi që mungojnë mjete financiare. Në këtë rast duhet të zgjedhni metodën më të mirë dhe ajo metodë pa dyshim jemi ne.

Shtepi per shitje në Zvicër

Nëse ndërtoni Shtepi per shitje në Zvicër atëherë dijeni se ju jeni duke ecur në drejtimin e duhur, sepse Shtepi per shitje ne Zvicër është njëri ndër problemet dhe njëkohësisht kërkesa më e madhe. Edhe pse siq e dimë ndërtimi i një Shtëpie ne Zvicër kushton shum dhe jo q'dokush mund ta bëj këtë, përsëri mos u brengosni për atë arsye sepse jemi ne ato që ju financojmë. Q'do ide që keni me ne është reale dhe e mundshme, mjafton vetëm të kërkoni dhe gjithqka do të zgjidhet.

Merrni kredi dhe ndërtoni Shtepi per shitje

Mënyra më e mirë dhe më e shpejtë për ta bërë ëndrrën tuaj realitet padyshim se jemi ne. Na vizitoni dhe zgjedhni shumën tuaj të dëshiruar të parave nga 3'000 - 250'000 CHF, me një afat kohor të kthimit nga 12 - 72 muaj dhe bëni kështu hapin e par drejt kredisë suaj. Pastaj plotsoni formularin dhe dërgoni dokumentet tuaja, dhe ne do t'ju kontaktojmë për informata plotsuese. Mos hezitoni se informatat jan falas dhe pa detyrime prandaj pyet dhe interesohu për këto mundësi.

Kërkesa për kredi