Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Shiten shtepi në bregdetin shqiptar me qmime të ulëta.Tregu imobiliar i shitblerjes së pasurive të paluajtshme duket se ka hyrë në një fazë shum interesante. Kjo po ndodhë për faktin se gjithmonë e më tepër për apartamente dhe toka në zonat turistike një interes të madh po tregojnë tashmë edhe investitorët e huaj. Qmimet e ulëta dhe zhvillimi i shpejt i turizmit në Shqipëri është një ndër arsyet kryesore për këtë interesim të madh nga të huajt.

Shiten Shtepi të bukura në Durrës

Durrësi si destinacioni më i frekuentuar i turizmit në Shqipëri tashmë është duke u zhvilluar shpejt dhe sigurtë. Duke pasur parasysh këtë investitorët si kombëtar poashtu edhe te huajt interesohen për ndërtime të shtëpive dhe apartamenteve. Kjo është arsyeja kryesore pse në Durrës shiten Shtepi të bukura dhe me qmime reale. Kjo mundësi egziston edhe për ju, merrni një Kredi nga ne dhe bleni një apartament ose shtëpi sepse këto qmime jo qdoherë mund ti gjeni. Termin shiten shtepi me qmime reale ndoshta kurr më sdo ta ndëgjoni sepse kërkesa është e madhe.

Shiten Shtepi por skeni para!

Pse duhet të brengoseni për para kur shiten shtepi në bregdet?!. Ju duhet vetëm ta gjeni atë që e dëshironi e paratë jemi ne ata që i sigurojmë. Zgjedhni shumën nga 3'000 - 250'000 CHF me një afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe mos u brengosni më tepër. Shpejtoni dhe bëhuni pronar dhe pjestar në një fitim të sigurtë. Duhet shfrytëzuar momentet e mira se nuk na ofrohen shpesh. Plotsoni Formularin tonë dhe ne ju kërkojmë për sqarime të mëtutjeshme. Ofertat jan falas dhe pa detyrime.

Kërkesa për kredi