Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Ky term është shum i njohur dhe shum prezent në shoqërin shqiptare. Shes shtepi haset shpesh si nëpër mediume dhe gazeta poashtu edhe në jetën e përditshme dhe biseda të lira. Kjo ndodh për arsye të ndryshme dhe njëra ndër arsyet kryesore është bërja biznes me shtëpi. Kjo metodë e punës me shitblerje ose me ndërtim dhe shitje të shtëpive ka dhënë rezultate shum të mira dhe është shum fitimprurëse.

Shes Shtepi me q'mim të lirë

Ajo që më tepër i intereson njerzit është blerja e shtëpive por me qmime të lira. Kjo mundësi në ditët e sodit është shum e vështir sepse pupullata është shtuar shumë dhe kapacitetet ndërtuese nuk mund ti përballojnë sa duhet këto ndryshime të shpejta. Mirpo, kjo nuk do të thot se është e pamundur të gjendet zgjidhje. Për q'dokënd egziston mundësia të ndërtojë dhe të shes shtepi pasi që mund të marrë një kredi tek ne dhe ti reduktoj ndjeshëm shpenzimet e panevojshme, kështu që mund të bëj lëshime në qmim. Filloni edhe ju që tani sepse kërkesa është shum e madhe, ndërtoni shtëpi dhe mos u brengosni për mjete financiare.

Si të ndërtoj dhe të shes Shtepi

Ju keni mundësi dhe zgjedhje të shumta për të filluar me ndërtimin dhe shitjen e shtëpive kështu që do të arrini deri te fitime të mira. Ju e bëni punën tuaj ndërsa ne ju financojmë. Tek ne mund të merrni kredi nga 3'000 - 250'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe të filloni këto projekte sa më shpejtë sepse nevojat jan të mëdha dhe mundësia është shum e mirë. Plotsoni formularin online dhe pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime plotsuese. Informatat jan falas dhe pa detyrime.

Kërkesa për kredi