Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Republika e Kosoves paraqet Shtetin më të ri në Botë i shpalluar me anë të njëanshme nga pala Kosovare me 17 shkurt të vitit 2008. Deri në këtë vit ku u shpall pavarsia, Republika e Kosoves ishte një vend me status kuo ( status i pazgjidhur ), dhe ishte me shum probleme si politike poashtu edhe ekonomike. Fal kontributit të palës Kosovare dhe ndihmave të aleatëve perendimor, Kosova sot është e pavarur dhe e njohur nga shumica e shteteve antare të OKB-së. Nga ky këndvështrim del se Republika e Kosoves edhe pse është ende në fazën e hershme dhe ende në stabilizimin e saj si Shtet, ajo po arrin të jep një qetësi dhe stabilitet në gjithë rajonin.

Republika e Kosoves dhe zhvillimi i saj

Që pas shpalljes së pavarsis së saj Republika e Kosoves po ballafaqohet me shum probleme ekonomike por edhe politike. Kjo vjen si pasojë e korupcionit dhe krimit të organizuar i cili është shum i përqëndruar në Kosovë. Kto faktor negativ që jan shum aktual pengojnë investimet e huaja dhe bllokojnë zhvillimin ekonomik, dhe kështu Republika e Kosoves edhe pse e pavarur vazhdon të jet në një ngërq ekonomik dhe me standarde të ulta t'jetesës. Duke e pasur parasysh këtë, q'dokush duhet që ta luftoj korupcionin dhe krimin e organizuar me mënyra të ndryshme, dhe duhet dhënë një grusht të fort këtij faktori negativ që dominon në shoqërin tonë.

Shfrytzoni ndihmat tona dhe ndihmone Shtetin tuaj

E gjithë shoqëria Kosovare po përballet me një papunsi të lartë dhe me një zhvillim të dobët ekonomik, mirpo kontributet dhe ndihmat për ta përmirsuar këtë gjendje jan shum të vogla. Koha e luftimeve me armë ka kaluar sepse tani Republika e Kosoves është Shtet i pavarur dhe demokratik, mirpo nevoitet ndihmë dhe investim për rimëkëmbje ekonomike. Andaj, urdhëroni dhe merrni një kredi nga 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe investoni në Kosov. Ofertat jan falas dhe pa detyrime andaj shpejtoni dhe mos humbni kohë.

Kërkesa për kredi