Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Përdorni kredi konsumatore për të gjitha nevojat tuaja shtëpiake, bleni mobilje të reja dhe largoni të vjetrat, ndryshone ambientin tuaj duke e renovuar Banesen ose Shtëpin dhe mos u brengosni për asgjë tjetër. Bëne jetën tuaj më të rehatshme, më komode dhe më moderne, merrni një kredi dhe mos pritni që të kaloj jeta juaj duke u munduar që të grumbulloni para të gatshme për këtë qëllim. Kredia-a konsumatore edhe zgjidhje adekuate që ju nevoitet.

Kredi konsumatore në Zvicër

Kredi konsumatore ka në q'do Shtet mirpo në ndonjë vend tjetër nevojat për ta përdorur këtë kredi nuk jan shum të domosdoshme sepse ndoshta qmimet për mobilieri jan më të përshtatshme. Kjo për fat të keq nuk gjendet në Zvicër dhe siq e dimë qmimet për q'dolloj të moblijeve apo edhe sendeve tjera shtëpiake jan shum të larta dhe nganjëherë s'mund të arrihen të gjitha. Prandaj, ne kemi paraparë kredi konsumatore me të cilën ju i realizoni planet tuaja familjare dhe nuk hasni vështirsi të tjera.

Merrni tani kredi konsumatore

Shuma dhe kushtet me të cilat jepet kredi konsumatore tek ne jan shum të mira. Ju mund të zgjedhni kredi nga 3'000 - 250'000 CHF dhe me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe ti kryeni obligimet apo dëshirat tuaja. Duhet vetëm ta plotsoni formularin pastaj ne ju kontaktojmë për q'do send që ju intereson. Oferta është falas dhe pa detyrime, urdhëroni se jemi në dispozicionin tuaj q'doherë.

Kërkesa për kredi