Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Edhe pse Shteti më i ri në Botë Kosova sot përbën një faktor shum të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik rajonal. Kjo ndodh për shkak se Kosova sot gjendet në një situatë të tillë politike dhe ekonomike që s'mund ti plotëson sa duhet nevojat e konsumatorëve të saj dhe kështu është e detyruar të importojë mallra nga rajoni dhe bota. Prodhimet të cilat importohen nga jashtë kan bërë që shtetet fqinje dhe në përgjithsi rajoni të realizojnë përfitime të shumta. Në këtë drejtim ju mund të ndihmoni shum duke investuar në fushat të cilat jan me pak të zhvilluara dhe kështu duke rritur prodhimin vendor.

Kosova sot destinacion i ri për biznes

Mos i lëshoni mundësit që Kosova sot i ofron për biznese dhe prodhimtari të ndryshme. Për dallim nga e kaluara kur ka qen shum e vështir të investohet, Kosova sot përbën gjeneratorin kryesor të fitimit. Mundësit për të korrur suksese në investimet që do të bëni janë jashtzakonisht të mëdha sepse konkurenca është e vogël ndërsa kërkesa e madhe. Merri kredi nga ne dhe mos humbni kohë më tepër, hekri rrehet sa është i nzehtë.

Kosova sot me kushte të mira për investime

Zgjidhni se qfar lloj të biznesit dëshironi të filloni apo qfar prodhimtarie dëshironi të hapni në Kosov dhe drejtohuni tek ne. Zgjedhni shumën e dëshiruar nga 3'000 - 250'000 CHF me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe mundësoni që Kosova sot të zhvillohet më shpejtë dhe njëkohsisht edhe ju të fitoni më shumë. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, plotsoni formularin dhe pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime të nevojshme.

Kërkesa për kredi