Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Jeta ne Kosov që nga shpallja e pamvarsis së saj ka filluar të përmirsohet ndjeshëm, mirpo përsëri standardi jetsor i qytetarve është shum i ultë në krahasim me shtetet tjera Evropiane. Kjo në një far mënyre është e kuptueshme duke patur parasysh të kaluarën e Kosovës, mirpo jeta ne Kosov mund të përmirsohet me anë të investimeve dhe ndihmës nga diaspora shqiptare. Q'do investim që bëhet në at'dhe sigurisht se do të ndikon në përmirsimin e kushteve jetsore, dhe përgjithsi zhvillimin e shtetit.

Jeta ne Kosov drejt përmirsimit

Me anë të ndihmave dhe investimeve të ndryshme që jan duke u bërë dalngadalë por sigurtë jeta ne Kosov ka filluar të ndryshon dhe të përmirsohen kushtet e përgjithshme. Mirpo edhe përkundër këtyre hapave pozitiv përsëri mbetet shum pun për tu bërë. Mundësit për ta ndihmuar zhvillimin e Kosovës jan të shumta. Tek ne ofrojmë kredi të shpejtë dhe të përshtatshme për gjithqka. Huazoni para nga ne dhe kështu ndihmone vendin tuaj duke investuar dhe duke kontribuar direkt në standardin jetsor të vëllezërve tuaj.

Jeta ne Kosov pas disa viteve

Me qdo lloj ndihme që e jepni ju ndihmoni direkt që jeta ne Kosov të përmirsohet, mirpo edhe kushtet për ta dhënë atë ndihmë jan shum të mira. Tek ne ofrojmë kredi nga 3'000 - 250'000 CHF dhe me afat kohor nga 12 - 72 muaj. Duhet vetëm të plotsoni formularin dhe pastaj ne ju kontaktojmë për informata tjera plotsuese. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, shfrytzone dhe kontriboni që jeta ne Kosov të arrij në gjendje normale si gjithkund tjetër.

Kërkesa për kredi