Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Harta e Shqiperise përcakton kufijtë dhe territorin e Shtetit Shqiptar, edhe pse kjo që përdoret në ditët e sodit nuk është harta e Shqiperise reale me kufijtë dhe teritorin e saj të plotë. Siq e dimë nga historia se trojet tona shqiptare kan qen të coptuara dhe kështu jan shkëputur shumë vise dhe krahina të Shqipërisë duke filluar nga Qameria, Kosova, Maqedonia e deri në Mal të zi. Nga këto coptime dhe ndarje të teritorit shqiptar mvaret shum edhe perspektiva e Shqiptarve që jetojn jashtë Shqipërisë dhe kështu harta e Shqiperise nuk paraqet teritorin e saj real siq ka qen në të kaluarën.

Harta e Shqiperise dhe historia e Shtetit Shqiptar

Siq e dimë se historia e popullit shquptar është një histori e vuajtshme dhe shum e pasur. Ajo daton që nga koha e paraardhësve tanë Ilirëve e deri në ditët e sodit, dhe përfshin shum vuajtje, sakrifica dhe përpjekje të vazhdueshme për fitimin e Shteti dhe pavarsin e tij. Që nga periudha e Skenderbeut e deri ne vitin 1912 kur u shpall pavarsia vuajtjet kan qen më të mëdha dhe nuk ka egzistuar harta e Shqiperise e kompletuar ashtu siq duhet sepse vazhdimisht armikët dhe fqinjët kan ndërmarr sulme ushtarake duke i coptuar trojet tona. Që nga shpallja e pavarsis e deri më sot nuk ka patur kësilloj akcionesh dhe harta e Shqipëris ndonëse e coptuar, ka qëndruar e pandryshuar.

Ndihmone zhvillimin e Shqipërisë edhe ju

Siq e pamë më lartë se historia e popullit Shqiptar është shum e hidhur dhe me shum vuajtje, prandaj duhet të ndihmohet vendi ynë që njëher e përgjithmonë harta e Shqiperise mos të preket dhe flamuri i saj të valoj i lir atje ku edhe e ka vendin në Organizatat ndërkombëtare. Mënyra për ta ndihmuar vendin tonë është vetëm me anë të investimeve dhe me rritje ekonomike. Ju mund të merrni kredi nga ne duke filluar prej 3'000 - 250'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 72 muaj, dhe të investoni në Shqipëri. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, andaj interesohuni dhe informohuni më tepër.

Kërkesa për kredi