Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Futbolli është sporti më i popullarizuar në Evropë por edhe në Botë. Nga të gjitha sportet që egzistojn Futbolli ndiqet më së shumti dhe është sfera ku më së shumti fitohet. Q'dodit e më tepër ky sport është duke u rritur dhe duke u avancuar, dhe q'dodit e më tepër investohet në të. Në nivel botror Futbolli pra është tema numër një për të cilën flitet, mirpo nuk është ashtu në nivel kombëtar. Futbolli shqiptar edhe pse shum i përfolur, ai nuk përbën ndonjë të arritur të konsiderueshme për të cilën duhet të krenohemi.

Futbolli Evropian

Siq e dimë Futbolli Evropian është protagonist kryesor në këtë sport, ai luhet më së shumti në Evropë dhe paraqet destinacionin kryesor për të gjithë futbollistët. Ky rezultat shum pozitiv ka ardhur fal investimeve dhe angazhimeve të mëdha që jan bërë për ta ngritur në këtë nivel. Edhe Futbolli shqiptar mund të arrij të avansohet dhe të bëhet konkurente serioze poqëse i kushtohet më shum kujdes. Tani mundësit jan të mira, me marrjen e një kredie mund të ndihmohet ky sport dhe të ngritet deri në rangun e Futbollit të zhvilluar Evropian.

Si ndihmohet Futbolli?

Që të arrij Futbolli shqiptar nivelin e Futbollit Evropian, duhet shum të investohet në të. Mundësit për investime në këtë sport të rëndësishëm jan tashmë shum afër jush. Zgjidhni shumën e dëshiruar nga 3'000 - 250'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 72 muaj, tek ne dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime plotsuese. Ofertat jan falas dhe pa detyrime, prandaj urdhëroni dhe shfrytzoni këto mundësi.

Kërkesa për kredi