Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Gati q'doherë që dalim nëpër qendra tregtare ne realizojmë blerje. Kjo ndodh për arsye se blerja është faktor i domosdoshëm në jetën tonë. Mirpo shpeshherë ndodh që mungojn para për blerje të sendeve të nevojshme personale ose shtëpiake. Në shum raste mund të ndihemi të nervozuar apo të stresuar, sepse dëshirojm të realizojm ndonjë blerje e cila kushton pak më tepër dhe nuk dimë ku të drejtohemi për ndihmë. Tani ky problem është zgjidhur sepse egzistojmë ne. Ne ofrojmë kredi me anë të cilave ju mund të bleni q'fardo që dëshironi.

Blerje e shpejtë dhe e sigurtë

Merrni një kredi tek ne dhe realizoni blerje në qdo fushë që dëshironi, pse mundoheni kaq shumë?!. Me ne zgjidhja është shum afër, mjafton të zgjedhni sendet që dëshironi ti bleni. Nuk ja vlenë ta vështirsoni jetën tuaj më shumë kur keni zgjidhjen në duart tuaja. Rëndësia dhe nevoja për blerje jan të mëdha, pra pse nuk kërkoni ndihmë nga ne?!. Q'd send që e dëshironi qoftë Shtëpi, Banes, Vetur apo diqka qetër mund të bëhet e juaja shum shpejtë, shfrytëzoni ofertat që i keni në dispozicion.

Realizoni blerje me ndihmën tonë

Qdo send që e dëshironi mund të bëhet i juaji shum shpejtë, kjo është e mundshme pasi që ne japim Kredi për blerje. Ju duhet të zgjedhni shumën nga 3'000 - 250'000 CHF me një afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe të plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja pastaj ne do tju kontaktojmë për udhëzime të mëtutjeshme. Mundësit jan të shumta prandaj duhet shfrytëzuar ato. Na kontaktoni për më tepër informata sepse informatat jan falas dhe pa obligime.

Kërkesa për kredi