Nga
6.9%
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:

Përveq atyre që jetojnë në vendbanimet rurale dhe kanë shtëpi private në të cilën jetojnë, nëpër vendbanimet urbane qytetarët marrin banes me qira për të jetuar. Kjo ndodh për arsye të shumta, por më kryesorja është se mundësit për ndërtim privat në qytet jan shum të vogla, pasi që kostoja e trualleve për ndërtim është tepër e lartë. Kjo, njëherit paraqet një mundësi për ata që japin banes me qira sepse kan të ardhura mujore të sigurta.

Banes me qira në Zvicër

Në Zvicër edhe më tepër jan të domosdoshme banesat sepse shumica e popullatës si në qytet pashtu edhe në vendbanimet tjera rurale jetojnë nëpër banes-a me qira. Q'do investim në Zvicër do të ishte një metod shum e mir dhe e menqur për fitim. Banes me qira do të mund të jepni pasi që ta ndërtoni ose ta bleni atë dhe ti plotsoni kushtet elementare që kërkohen, kjo është e mundur me anë të një kredie që do ta merrni nga ne ku do të realizoni një të ardhur dhe fitim të sigurtë. Ofertat dhe kërkesat jan të shumta prandaj i'a vlen të provohet.

Banes me qira në shërbimin tuaj

Në dorën tuaj keni mundësit më të mira që ju kanë ofruar ndonjëherë në jetë. Është shum e thjeshtë, merr kredi dhe ndërto pastaj lësho banes-a me qira. Zgjidhni shumën e kredisë që dëshironi, edhe atë nga 3'000 - 250'000 CHF dhe me afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe plotsoni formularin, pastaj ne ju kontaktojmë për ecurinë e procesit. Ne kemi paraparë shum lehtësira në procesin e marrjes së kredisë dhe e njëjta bëhet brenda 7 ditëve nga marrja e përgjigjes pozitive. Interesohu dhe pyet, sepse ofertat jan falas dhe pa detyrime.

Kërkesa për kredi